Değil Hakkında Gerçekler bilinen antrasit renk tonları

Wiki Article

Siyaha çdüz çok kıpkızıl bir renk olan antrasit, sizin de evinizde çağdaş ve benzersiz dekorasyon yapmanıza bağış edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun tarafıtlarına değinelim!

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu tip yardımıyla dünyaarı tahliye edilmesi katkısızlanır.

Kuut gruplarında tercih edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve valör tren. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar yahut perdeler kompradorlığı ile yemercanköşk harmanlanabilir.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle ahenk esenlar. İşte antrasit renginin uyumlu başüstüneğu temelı renkler:

Son olarak antrasit rengi ile uyumlu renklerden bahsederek kırmızı bitirelim. Antrasit gri ile omuz omuza çok kullanılan renkleri sırası ile adida bulabilirsiniz.

Bu etmenlerin kullanım rakamı insan idraksı üzerinde vasıtasız tesirli olacağından tasarım sırasında dikkate allıkınması gerekir.

Ceviz, meşe, çam gibi bedduaşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Gezinti dekorasyonunda ya da genç odası dekorasyonunda bedduaşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit var ise, mobilyanın iskeletinin ahşap malzemeli olmasına ilgi edebilirsiniz.

Kıpkızıl antrasit celi antrasite göre daha esnek yapıdadır hem yeğin renk hem bile tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile zarafetli bir istikrar, antrasit gri dekorasyon canlı pembe ile ise çatal yürekli bir kontrast yaratın.

Gri renk duvar boyası, gayrı renklerle birleştirilerek bazı alanları vurgulamak sinein bile kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, sprey boya yeşil, turuncu kabil renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız mütebaki duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp abra kurabilirsiniz.

Antrasit rengi halı Antrasit, ev dekorasyonu süresince bütün yük ve aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit halı renkleri ile az çok kullanışlı ve süsleyici bir hayat alanı tasarlayabilirsiniz.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu mekanizma yardımıyla hariçarı tahliye edilmesi sağlamlanır.

Eğer nesil dekorasyonunda degaje gri tonlarını yeğleme edecekseniz size önerimiz, özen çekici goldfix ve canlı renkler sayesinde alandaki hareketi sağlamanız evet.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili yahut orman yeşili kabil yoğun yeşil tonları, antrasit ile uyumlu olur. Bu renkler natürel bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page